OPINIE

SZKOŁA JAZDY RAJEK PIŁA

OPINIE KURSANTÓW

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 108 reviews)
Excellent90%
Very good6%
Average1%
Poor2%
Terrible1%

Wszystko OK

5,0 rating
30 lipca, 2020

Cały kurs i nauka jazdy ok, polecam.

Radek W.

Moja opinia o szkole jazdy Rajek Piła

5,0 rating
2 lipca, 2020

Kurs przebiegł szybko i przyjemnie, dzięki tej nauce jazdy zdałam za pierwszym razem.

Amelia Zalewska

Polecam tę szkołę jazdy!

5,0 rating
26 czerwca, 2020

Bardzo miło prowadziło mi się samochód podczas jazd, a egzamin zdałam za pierwszym razem. Polecam wszystkim!

Wiktoria Kwiatkowska

Dobra szkoła jazdy.

5,0 rating
3 lutego, 2020

Polecam.

Michał Baranowski

Polecam rajek piła

5,0 rating
15 stycznia, 2020

Zdane za pierwszym podejściem, wszystko dzięki tej szkole. Polecam!

Aleksandra Janik

Polecam tę szkołę jazdy.

5,0 rating
27 listopada, 2019

Polecam, moim zdaniem jedna z najlepszych szkół nauki jazdy w okolicach Piły. Robiłam kurs na prawo jazdy w innej szkole jazdy, ale niezbyt dobrze mi się z nimi jeździło. Przeniosłam się tutaj i muszę powiedzieć, że różnica jest jak dzień i noc. Zdecydowanie polecam Rajka wszystkim biorącym się za zdawanie prawa jazdy.

Wiktoria Mazurkiewicz

Najlepsza szkoła jazdy!

5,0 rating
2 września, 2019

Pełen profesjonalizm, zaangażowanie w naukę kursanta. Wcześniej uczęszczałam do innej szkoły jazdy, gdzie nie zdałam aż 8 razy!!! Po 8 latach przerwy zapisałam się na jazdy do Marcina. Poszłam na egzamin i zdałam za pierwszym razem! Polecam każdemu!!! 🙂

Daria

Kategoria B

5,0 rating
19 sierpnia, 2019

Uczyłam się jeździć w tej szkole jazdy i nie byłam zawiedziona. Jazdy przebiegały mile i bezstresowo. Mogę szczerze wszystkim polecić tę szkołę jazdy.

Sylwia Kubiak

Super prawo jazdy Piła

5,0 rating
28 lipca, 2019

Hej, sam kurs super, zdałem za pierwszym razem egzamin na prawo jazdy, zdecydowanie polecam, Pozdrawiam Pana Marcina – naprawdę bardzo miły i dobrze uczący instruktor z wielkim doświadczeniem. Dziękuje pozdrawiam i oczywiście polecam !!!

Martyna K.

Kurs

5,0 rating
20 lipca, 2019

W bardzo szybkim czasie odbyłam kurs, Pan Marcin zna się na RZECZY . Jest profesjonalistą. Zdałam za 2 razem 🙂 Atmosfera w „eLce” przyjemna .Polecam serdecznie

Pati

Szkoła godna polecenia!

5,0 rating
15 lipca, 2019

Niskie ceny za kurs, liczne promocje i profesjonalna załoga. Polecam!

Maja Majewska

Nauka

5,0 rating
8 maja, 2019

Wszystkie kategorie zdałem za pierwszym razem . Pan Marcin wykazał się szczególna wiedza i profesjonalizmem . Wstawał o 5 rano by mnie odebrać ze stacji PKP i zawsze był osiągalny gdy potrzebowałem .

Bartek Wasinski

5/5!

5,0 rating
1 maja, 2019

Szkoła jazdy godna polecenia, przeniosłam się z innej szkoły jazdy i jest o niebo lepiej. Naprawdę warto!

Liliana Górska

prawko Piła

5,0 rating
6 kwietnia, 2019

polecam szkoł pana Rajewskiego pełny profesjonalizm ale polecam głownie pana Zbyszka bardzo jasno i dokładnie wszystko tłumaczy ma duzo cierpliwosci jest bardzo dokładny z nim czuje ,że dam rade zdać bez stresu i zgadzam sie z poprzedniczka ładnie pachnie

przyszły kierowca

Nauka

4,0 rating
28 marca, 2019

pan Marcin jest troche nerwowy ale polecam pana Zbyszka cierpliwy dobrze tłumaczy i ładnie pachnie

kursantka

Zdane prawko dzięki dodatkowym jazdom doszkalajacym!

5,0 rating
19 grudnia, 2018

Dzięki Panu Marcinowi w końcu zdałam. Najlepszy instruktor, profesjonalista.Polecam każdemu!

Paula

Prawo jazdy

5,0 rating
4 listopada, 2018

Marcin super ! Polecam ! Polecam ! Polecam ! Zdałam za 1 razem

Joanna

Szkoła jazdy L-rajek Piła - opinia

5,0 rating
30 października, 2018

Zdecydowanie polecam. Szkołę polecili mi moi znajomi, za co im dziękuję, ponieważ bardzo dobrze mi się w niej jeździło. Instruktorzy byli pomocni i życzliwi.

Kamila Stankiewicz

NAJLEPSZY INSTRUKTOR !

5,0 rating
17 października, 2018

Najlepszy instruktor na całym globie !! Kurs przebiegał w bardzo wesołej i miłej atmosferze choć i zdarzały się nam te ” ciężkie ” chwile 😛 mimo wszystko jestem bardzo zadowolona i ogromnie wdzięczna za cierpliwość, pomoc i zaangażowanie Marcina w to aby zrobić ze mnie kierowcę. Nie oczekujcie głaskania po głowie bo nie na tym to polega , ja osobiście dopiero z czasem doceniłam krytykę Marcina ,którą chwilami ciężko było mi znosić 😛
POLECAM !!!! bez dwóch zdań !
buziaki M . :-*

Paulina

Polecam.

5,0 rating
17 września, 2018

Polecam, dobra szkoła.

Jerzy Wojciechowski

ZDAŁAM

5,0 rating
1 września, 2018

instruktor super ,wszystkiego nauczy,godny zaufania i polecam jak najbardziej .NAJLEPSZY INSTRUKTOR W PILE

Martyna

Polecam 🙂

5,0 rating
19 sierpnia, 2018

Gdybym kurs robiła u Marcina to zdałabym za pierwszym razem – jak moja koleżanka,która poleciła mi zapisać się do niego na jazdy doszkalające,gdy już poddałam się na długi czas. W tej szkole instruktorom zależy – w przeciwieństwie do innych szkół gdzie chcą tylko odbimbać godziny i skasować za jazdy.
Bardzo sympatyczny instruktor, !polecam! zwłaszcza osobom z poczuciem humoru 😉 i obiecany buziak :*

E

testy za 1 jazda za 1

5,0 rating
19 sierpnia, 2018

szkoła pierwsza klasa Marcin nauczy wa wszystkieg,jesli mówi cos słuchajcie go!!!! stres jest ale to normalne!Polecam tą szkołe!
NIE ZASTANAWIAJ SIE TYLKO DZWOŃ!
Pozdrawiam.

zbyszek

Polecam

5,0 rating
11 sierpnia, 2018

Polecam szkołę jazdy L-Rajek Piła

Wiktor Musiał

Zastanawiam się nad szkoła w Pile,

5,0 rating
6 sierpnia, 2018

i tak myślę czy w tej szkole można wybrać sobie godziny jazdy? Np. po szkole lub przed?

Dejv

POLECAM

5,0 rating
26 lipca, 2018

Najlepsza przygotowująca szkoła jazdy „L-RAJEK”w PILE
Marcin Rajewski
Serdeczne dzięki za wszystko pozdrawiam Pana i rodzinkę.

Ewa O.

PODZIĘKOWANIE

5,0 rating
14 lipca, 2018

Panie Marcinie jesteś WIELKI o dużym profesjonalizmie
i dobrym sercu.

Wdzięczna PMI

Polecam

5,0 rating
30 czerwca, 2018

Polecam szkołę L-Rajek Piła. Podczas całego kursu w samochodzie panowała miła atmosfera, instruktorzy obecni podczas jazd byli bardzo mili i zawsze w razie potrzeby pomagali.

Jakub Dąbrowski

Zdane, dzięki dodatkowej jeździe w L-Rajek:)

5,0 rating
17 maja, 2018

Marcin, instruktor o wielkiej pasji rozwoju swoich kursantów. Wspiera i daje cenne wskazówki. Umie podejść do każdego człowieka, indywidualnie, co ułatwia jazdę. Osobiście, wykupiłam dodatkowe godzinki u L-Rajka, co polecam! Nabrałam pewności siebie i stałam się bardziej świadomym kierowcą. Dziś zdałam. Wielkie dzięki, Marcinie. PoLeCaM tę SzKoŁę!:)

Rxy

Może być

4,0 rating
22 marca, 2018

Było ok

Wies

Polecam

5,0 rating
8 marca, 2018

Polecam

Jan Sawicki

najlepsza szkoła w Pile 🙂

5,0 rating
16 stycznia, 2018

Szczerze polecam wszystkim!!!! Super podejście, świetne wskazówki, miła atmosfera, punktualność, ogólnie to jestem bardzo zadowolona!! Jeszcze raz polecam!!

Agata

Dzięki, L-Rajek.

5,0 rating
15 grudnia, 2017

Wszystko zdane za pierwszym razem, polecam!

Wojciech Sikorski

Moja opinia

5,0 rating
3 grudnia, 2017

Nauka jazdy na wysokim poziomie, polecam!

Oliwia Kasprzak

najlepszy instruktor !

5,0 rating
27 września, 2017

polecam gorąco pana Rajewskiego 🙂 ! wczesniej robilam prawko u Olszewskiego w Wałczu i stanowczo nie polecam !!! pan Marcin ma sprawne auto,jazdy poszly genialnie,bardzo mila atmosfera,pan Sebastian jest rowniez bardzo sympatyczny 🙂 !

Ewa

Nauka jazdy Piła kat b na 5

5,0 rating
19 sierpnia, 2017

Super instruktor Pan Marcin Rajewski. Bardzo dobry nauczyciel jazdy, uczy z dużym zaangażowaniem. Przede wszystkim sprawne samochody . POlecam osobom, które chcą naprawde dobrze nauczyć sie jeździć i bez stresu zdać egzamin.

Asik

😉 😉

5,0 rating
21 lipca, 2017

Bardzo miła atmosfera, a przy tym pełny profesjonalizm. Wszystko dokładnie wytłumaczone, dużo pomocnych rad i wskazówek.Wszystkie lekcje odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Jak trzeba to i krzyknie ale wszystko w dobrej wierze…;) Kurs minol szybko,wesoło i bezstresowo…;)

Maliwna

Najlepszy szkoła nauki jazdy na świecie!!!;)

5,0 rating
10 lipca, 2017

Kurs minął mi bardzo szybko, aż za szybko!!! Bardzo miła atmosfera, a przy tym pełny profesjonalizm. Wszystko dokładnie wytłumaczone, dużo pomocnych rad i wskazówek. Instruktorzy sympatyczni i bardzo towarzyscy-poznałam wszystkich;) Gorąco POLECAM!!!

Jolka

Marcin Rajewski nauka jazdy

5,0 rating
27 czerwca, 2017

Dzięki nim zdałam w końcu na prawo jazdy. Dziękuję i polecam!

Konstancja Wiśniewska

Kurs Prawa Jazdy

5,0 rating
26 czerwca, 2017

Ogromnie jestem wdzięczna Marcinowi za cierpliwość i profesjonalizm.Zdałam i będę polecać każdemu tą szkołę!!!
D Z I Ę K U J Ę!!!

Edyta

niesamowity instruktor

4,0 rating
6 czerwca, 2017

Bardzo wulgarny, bawidamek, jeśli ktoś lubi takie teksty jakimi operuje to polecam.

wielbicielka talentu

🙂

5,0 rating
25 maja, 2017

Witam jesli ktos lubi przezyc niezapomniana przygode to tylko zapisac sie na kurs do P Rajewskiego . Ja zdalam bylo super ciagle wspominam te lekcje jazdy.

G

!!!Najlepszy instruktor nauki jazdy w Pile !!!

5,0 rating
15 maja, 2017

Wszystko ładnie, pięknie zdałem za 1 razem!!! Bardzo miła atmosfera z Marcinem prze co kurs zleciał w mgnieniu oka;D
Polecam naprawdę!!!

Piotr

zdałam za pierwszym razem

5,0 rating
8 maja, 2017

polecam w 100%. Marcin jest super instruktorem nauczył mnie jeździć a to było nie lada wyzwanie 🙂 kurs zleciał szybciutko i w miłej atmosferze.

mała

Egzamina na prawo jazdy zdane za 1 razem, Polecam wszystkim z Piły i okolic!

5,0 rating
26 kwietnia, 2017

najlepsza szkoła jazdy w pile kurs minął bardzo szybko miła atmosfera i dałem za pierwszym razem dzięki Marcinowi zajebiście wszystko wytłumaczył jak chcecie zdać to tylko w L-Rajek

Patryk

Mocne cztery

4,0 rating
5 kwietnia, 2017

Mocna czwórka za kurs, może być

Miłosz

super!

5,0 rating
11 marca, 2017

Polecam tą szkołę wszystkim,którzy chcą zdać za pierwszym razem – tak jak ja 😉

Marta

🙂

5,0 rating
15 lutego, 2017

Jezeli chodzi o Marcina uwiezcie mi jest to czlowiek o bardzo wielkim sercu, heehehs. Szczerze człowiek wart zaufania i absolutny profesjonalista w tym co robi. poprostu „robi to co naprawde kocha”(cytat). pozdrowienia :)Wiele mu zawdzieczam… i nie wiem jak sie zrewanzowac…?

Marzena

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W PILE!!!!!!!

5,0 rating
25 stycznia, 2017

Najlepsza szkoła jazdy w Pile!!!!!!
Polecam w 1000%%%%
Miałam przyjemnośc jeździc z Marcinem-miła atmosfera,profesjonalizm w 1000%,wymagający-ale to tylko i wyłącznie dla naszego dobra:)

Marta

hmmmm. ich te prawko...:)

5,0 rating
6 stycznia, 2017

A wiec jezeli chodzi o mnie, to zaczelo sie troszke inaczej, kurs robilam w zuoelnie innej szkole tkz”LUX” nie polecam, instruktorzy moze i wiedza ze gdzies dzwoni ale nie wiadomo w jakim kosciele. WIec egzamin nie powiodl sie 3 razy, wkoncu po rozmowie ze znajomymi i czytaniu tych postow, zadzwoniłam do L-Rajek i zapisalam sie na jazdy doszkalajace. Szerze z reka na sercu moge powiedziec ze nie moglam wybrac lepszej szkoly, choc na poczatku byly zgrzyty z Sebastianem, to pozniej bylo bardzo fajnie, mimio wszystko zmienialam instruktorow ale bardzo milo i sympatycznie. Jutro mam egzamin wiec zobaczymy jaki bedzie efekt, mam nadzieje ze pozytywny. kurs doszkalajacy byl poprostu zajebisty!!!!! polecam na 10000000000% pozdrawiam i zycze powodzenia kolejnym kursantom.

Marlena

Misiak

5,0 rating
29 września, 2016

kocham cie Marcin

Zakochana

Egzamin

5,0 rating
25 sierpnia, 2016

Mistrz nauki, Marcin jest najlepszy. Chcecie zdać z pierwszym razem tak jak ja? zapisujcie się na kurs do Rajka:D

Damian

Zakochana w L-RAJEK

5,0 rating
14 sierpnia, 2016

KOCHAM WAS JESTESCI THE BEST 😛 :****

Fanka:****

Są najlepsi!!!!

5,0 rating
9 sierpnia, 2016

Nie ma lepszej szkoły nauki jazdy niz L-RAJEK,
Seba i Marcin to najlepsi instruktorzy w Pile i nie tylko:P pozdro

Najlepszy uczeń pod słońcem:P

Opinia na temat nauki jazdy L-Rajek Piła

5,0 rating
16 czerwca, 2016

Moim zdaniem bardzo dobra szkoła jazdy. Polecam wszystkim w okolicy miasta Piły!

Irena Kania

Piła L Rajek

5,0 rating
3 czerwca, 2016

Bardzo polecam szkółkę ‚Rajek’. Pan instruktor Marcin to profesjonalista. Wszystko dokładnie wytłumaczone krok po kroku w świetnej atmosferze. Przede wszystkim zero stresu. Zaczynałam od 0, nie miał•am kompletnie pojęcia o samochodzie. Wspierał duchowo i mówił, że się na pewno uda 😉 I się udało ;D Był wymagający a to pozwoliło mi osiągnąć mój upragniony cel. Polecam w 100% !

Gaduła

Polecam szkoła jazdy Piła kat. B

5,0 rating
27 maja, 2016

Witam miałam jazdę z Sebastianem jest naprawdę dobrym instruktorem i polecam go gorąco prawko zdałam za pierwszym razem jest konkretny i bardzo dobrze wszystko tłumaczy .

Ewelina

Miło wspominam kurs 🙂

5,0 rating
21 kwietnia, 2016

Nie wiem jak Marcin, bo nie miałam okazji z nim jeździć, ale Sebastian również jest świetnym instruktorem, sympatycznym i nie robiących problemów jeśli ma coś kolejny raz wytłumaczyć czy zmienić godziny jazdy. Owszem, jest wymagający, tego nie da się o nim nie powiedzieć, ale dla naszego dobra 🙂

Ziuta ze Spuchowa

Marcin Rajewski Nauka Jazdy - Opinia

5,0 rating
17 marca, 2016

Bardzo dobry poziom nauczania. Robiłem z nimi kategorię B. Mają dobre podejście do klienów i doskonale potrafią nauczyć każdego poruszać się po drodze. Polecam wszystkim zainteresowanym.

Mateusz Kania

Jak najbardziej polecam 🙂

5,0 rating
15 marca, 2016

Po moich doświadczeniach z różnymi szkołami nauki jazdy, mogę z ręką na sercu powiedzieć, że Marcin Rajewski najlepiej przygotowuje do egzaminu. Przykładanie się do tłumaczenia i cierpliwość, zdecydowanie nie jest mu obca 😉
Pozdrawiam 😛

Alicja

Kurs na kategorię B w szkole Rajek Piła

5,0 rating
10 lutego, 2016

Dobrze mi się jeździło w tej szkole jazdy, polecam wszystkim zainteresowanym.

Maja Dąbrowska

Chciej się nauczyć to się nauczysz 🙂

5,0 rating
10 lutego, 2016

Od przepisów są wykłady, a w razie jak się czegoś zapomni to jest jeszcze coś takiego jak „Przewodnik kursanta”. A gdyby i to nie pomogło, to ja nie miałam najmniejszego problemu, żeby jeszcze raz wytłumaczył mi to instruktor.

Najlepsza uczennica xD

Najlepsza szkoła jazdy w pile!

5,0 rating
13 stycznia, 2016

Uczyłem się u nich jeździć. Polecam każdemu w okolicy Piły. Naprawdę godna polecenia szkoła!

Błażej Wójcik

FFD

5,0 rating
5 stycznia, 2016

INSTRUKTOZY NA PRAWO JAZDY SA NA LUZIE SPOKO ZIOMKI !!!POZDRAWIAM !

p

Najlepszy wybór w Pile

5,0 rating
25 września, 2015

Przepisałam się do Rajka z poprzedniej szkoły jazdy i stwierdzam, że są oni o wiele lepsi. Mają o wiele bardziej profesjonalne podejście do klienta, szanują jego czas i pieniądze, a przede wszystkim doskonale uczą. Zdałam u nich za pierwszym razem i według mnie jest to najlepsza szkoła jazdy w okolicy Piły.

Oliwia Szczepańska

Polecam wszystkim w Pile

5,0 rating
14 września, 2015

Dobra szkoła jazdy

Filip Urban

Dobra szkoła.

5,0 rating
11 lipca, 2015

Polecam, ode mnie 5 gwiazdek.

Patryk Janik

Dobra szkoła.

5,0 rating
11 marca, 2015

Doskonale przeprowadzane zajęcia praktyczne. Z tego, co słyszałem od znajomych, był to chyba najlepszy wybór szkoły jazdy. Polecam.

Maksymilian Kopeć

kategoria b prawo jazdy Piła

5,0 rating
2 marca, 2015

„Przepisów musiałam uczyć się sama” ahahah co za kobieta, a co ty myślałaś, że za ciebie się ktoś nauczy albo instruktor będzie udzielał Ci osobistych korków haha. Do nauki jełopy a nie tylko narzekacie. Nie znam tej szkoły i w sumie jestem po zdaniu egzaminu ale jak widzę, że ktoś jest niezadowolony bo nie przysiadł i się nie nauczył najłatwiejszego egzaminu na świecie to mnie trzęsie.

Kazik

DSD

5,0 rating
16 lutego, 2015

BO PRZEPISOW UCZYSZ SIE SAMA DOSTAŁAS TESTY TO SIE UCZYSZ A Z INSTRUKTOREM JEZDZISZ …POZDRO!!

SIEMANKO

Niestety nie polecam!Przepisów musiałam się uczyć sama w domu.Kiepska fachowość instruktora.

2,0 rating
15 lutego, 2015

zdegustowana

kursantka

Polecam

5,0 rating
15 czerwca, 2014

Polecam

Maciej Marciniak

Szkoła jazdy Marcin Rajewski - Opinia

5,0 rating
10 czerwca, 2014

Zdecydowanie szkoła jazdy na poziomie, bardzo przyjemnie mi się u niego jeździło. Polecam wszystkim!

Dominika Wysocka

Ode mnie 5/5 gwiazdek.

5,0 rating
27 kwietnia, 2014

Polecam

Natalia Nowak

the best driving school !!!

5,0 rating
10 kwietnia, 2014

Najlepszy instruktor pod sloncem :*

Paulinka. Szwecja

Zajebiaszczy kurs na prawko!!!

5,0 rating
17 marca, 2014

Polecam tego ziomala!!! nauczy was jak nikt inny, jak trzeba to opie***li jak coś źle zrobicie..ale przynajmniej zapamiętacie te błędy i więcej ich nie popełnicie.. Podchodzi profesjonalnie do wykonywanego zawodu jakim w jego przypadku jest instruktor jazdy:) Zdałem za 1 razem i nie miałem żadnych problemów na egzaminie:)) Pozdro szwagier:)

kozak

Polecam

4,0 rating
20 lutego, 2014

Polecam

Daria Zając

prawko

3,0 rating
15 lutego, 2014

niezadowolona jestem

Ewelina

Zdałam za pierwszym razem

5,0 rating
2 lutego, 2014

Ja egzamin zdawałam około dwa lata temu ( jak jeszcze Marcin nie miał swojej szkoły tylko pracował w innej ) – zdałam za pierwszym razem. Jeżeli chodzi o instruktora to Marcin jest naprawde dobry. Miły i sympatyczny facet jako kolega też. Do tego czasu utrzymujemy ze sobą kontakt. Pozdrawiam

Agnieszka

Nauka jazdy Piła

5,0 rating
20 stycznia, 2014

Kurs jazdy elegancki i na poziomie. Bardzo dobrze przygotował mnie do zdania egzaminu na prawo jazdy w Pile. Nic nie mogę złego powiedzieć. Polecam tą szkołę jazdy.

Mariusz S.

Zdany egzamin na prawo jazdy kategori B w Pile

5,0 rating
5 stycznia, 2014

Szkoła Jazdy Pana Marcina Rajewskiego jest bardzo solidna i godna polecenia. Zapisałam się na kurs prawa jazdy na kategorię B i byłam bardzo zaskoczona miłym i cierpliwym podejściem oraz tłumaczeniem wszystkiego od a do z bez najmniejszych problemów. Byłam zielona w temacie jazdy samochodem i trochę się bałam, jednak w szkole jazdy L Rajek to czysta przyjemność. Polecam wszystkim kurs nauki jazdy u Rajka w Pile. wszystko super.

Marika Dorniwska

Marcin Rajewski Piła - Szkoła jazdy

5,0 rating
20 listopada, 2013

Bardzo solidna szkoła jazdy!

Jakub Nowak

5 gwiazdek!

5,0 rating
26 października, 2013

Naprawdę bardzo dobry poziom nauczania, przynajmniej na kategorię B. Znajomi polecili mi naukę jazdy Rajek i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony.

Gabriel Tomczyk

pozdrowienia

5,0 rating
11 września, 2013

pozdróweczka dla instruktora super się jezdziło razem. Egzam na prawo jazdy A i B zdany także spoko loko luz i spontan xD yo.

Jaś Fasola

Jest ok

5,0 rating
26 lipca, 2013

Prawko na wypasie. Ja nic złego nie powiem i jak ktoś chce się uczyć jeździć i zdać egzamin na prawo jazdy bez problemu to powinien przyjść do tej szkoły.

Mariusz Szymonkiczak

prawo jazdy Piła

5,0 rating
24 czerwca, 2013

Generalnie jak dla mnie kurs był bardzo fajny, sprawny i nauczyłem się naprawdę dobrze prowadzić samochód. Czuje się pewnie za kółkiem także jak ktoś ceni sobie jakość to kurs nauki jazdy w tej szkole jazdy naprawdę polecam.

Maciej Z

L-Rajek

5,0 rating
3 czerwca, 2013

Ale sobie słodzicie cukiereczki! Może mały konkursik na najlepszego instruktora? Lejdi to nawet sex instruktor!

Radziu

prawko

1,0 rating
22 maja, 2013

nie polecam!

Gość

A gdzie oceny Sebastiana??

5,0 rating
6 maja, 2013

Zdecydowanie polecam tą szkołę i instruktorów :)))). egzamin zakończył się wynikiem pozytywnym a egzaminator nie miał się do czego przyczepić. to efekt wielogodzinnej intensywnej nauki w bezstresowej i miłej atmosferze 🙂 jeśli ktoś zamierza zdać za pierwszym(w najgorszym wypadku za drugim razem 🙂 choć ten drugi raz w tej Szkole jazdy wykluczone!!! 🙂 to trafił właściwie! chcesz zdać-To do Sebastiana i Marcina ;p

czekoladka8

Szkoła jazdy L-Rajek

5,0 rating
12 kwietnia, 2013

Konkretnie i na temat. Byłam całkowicie zielona kiedy zaczynałam kurs na prawo jazdy, a teraz już mam komplet dokumentów i zdane prawko. Fajna atmosfera podczas nauki jazdy i wszystko jak należy. Nic innego mi nie pozostaje jak polecić tą szkołę jazdy w Pile.

Żaneta

L-Rajek

5,0 rating
21 lutego, 2013

Kurs-rzeczowo,jasno,konkretnie..Instruktorzy-kompetentni,cierpliwi,a i nie bez poczucia humoru;)Panie Sebastianie,Panie Marcinie-dziękuje.. Zostałam żeńskim odpowiednikiem Kubicy:)Szkołę serdecznie polecam.

Asia

Nauka jazdy Piła

5,0 rating
10 grudnia, 2012

Ciężko porównywać mi tą naukę jazdy z innymi szkołami jazdy jakie są w Pile, a jest ich dość spory ale nie powiem nic złego. Cały kurs jazdy zarówno zajęcia teoretyczne jak i jazdy po mieście Piła i jej okolicach były przeprowadzane jak dla mnie profesjonalnie i Instruktorzy zawsze dostosowywali się godzinowo do mnie, także jak dla mnie nauka jazdy na wysokim poziomie. Czy zdam to się okaże bo lada dzień egzamin, także oby było wszystko dobrze. 🙂

Joasia

Szkoła jazdy Rajek

5,0 rating
9 listopada, 2012

Prawo jazdy na kategorie B zdałem wczoraj i było mega dużo stresu bo mi się trafił jakiś dziwak jako egzaminator no ale egzamin na prawko zdałem i mam to już z głowy. Nauka jazdy była całkiem spoko uratowała mnie i instruktora klima w samochodzie bo przy tych upałach robienie kursu było by tragedią. Złego słowa na tą szkołę jazdy nie mogę powiedzieć. Więc polecam robienie prawa jazdy w tej szkole.

Młody kierowca

prawo jazdy kat a b w Pile

5,0 rating
16 października, 2012

Witam wszystkich chciałem podziękować tym skromnym postem za cały kurs prawa jazdy Panu Rajewskiemu, ponieważ cała nauka jazdy była świetna i tak jak sobie to wy obrażałem. Co prawda kategorie a nie zdałem za pierwszym razem ale to wina dziwnego egzaminatora, bo na samym egzaminie widać, że był jakiś wściekły i niestety odbiło się to na mnie, ale udało się za drugim razem. Kurs na prawko super i dołączam się do poprzedników, że polecam tą szkołę jazdy. pozdro dla wszystkich przyszłych kursantów na prawo jazdy.

Kursant

nie

2,0 rating
12 września, 2012

Dla mnie nie.

Marika

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy w Pile!

5,0 rating
7 sierpnia, 2012

Super szkoła!Niedawno zaczęłam kurs i nie boję sie egzaminu!Wykłady profesjonalne, instruktorzy przemili. Szkoła się rozwija i trzymam za nią kciuki.Polecę ją wszystkim znajomym – troje z nich też już się zapisało. Autka śliczne i zadbane! Profesjonaliści w każdym calu! Pozdrawiam najlepszych instruktorów w Pile – Olunię, Marcinka i Sebusia!Powodzenia i nie przejmujcie się komentarzami konkurencji!Są słabi!

koper

Prawo jazdy - prawdziwa rewelacja

5,0 rating
4 lipca, 2012

Kurs na prawko super – prawo jazdy zdane pozdrawiam instruktora prawa jazdy :))))) wypas szkoła

edd

Prawo jazdy Piła

4,0 rating
11 czerwca, 2012

Kurs na prawo jazdy jest mniej stresujący stresujący niż myślałem. egzamin na prawko zdane bez problemu. Instruktor prawa jazdy bardzo miły i konkretny – wszystko wytłumaczone i nauka jazdy prowadzona sprawnie i miło. Nic nie mogę powiedzieć złego o tej szkole jazdy oprócz tego, że polecam i pozdrawiam wszystkich przyszłych kursantów prawa jazdy. 🙂

Zak

Super kurs prawa jazdy !!!

5,0 rating
29 maja, 2012

Witam wszystkich nie będę za dużo pisać tylko chciałam powiedzieć, że kurs prawa jazdy jaki odbyłam u Pana Rajewskiego był na najwyższym poziomie. Bardzo chciałam zdać egzamin na prawo jazdy i sama poruszać się po drogach jednak obawiałam się, że sobie nie poradzę. Jednak nauka jazdy samochodem u boku doświadczonego instruktora była bułką z masłem. Teraz jeżdżę sama samochodem i bardzo gorąco polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Pozdrawiam !!!

Joanna P.

Pełen profesjonalizm

4,0 rating
19 maja, 2012

Generalnie wszystko jak należy – super atmosfera i super szybko nauczyłem się dobrze prowadzić samochód. Polecam (egzam zdany bez najmniejszego problemu) :)))

Karol S.

Profesja!

5,0 rating
11 maja, 2012

Szkoła ma bardzo zadowalające podejście do kursantów, instruktorzy są mili i łatwo się z nimi porozumieć. Polecam naukę w tej szkole!

Marta Kot

Super kurs na prawo jazdy Piła kategoria B

5,0 rating
12 kwietnia, 2012

Instruktor prawa jazdy na prawdę sympatyczny i miły. Wszystkie lekcje odbywały się w miłej i bezstresowej atmosferze. Polecam tą szkołę jazdy.

Janek

Bardzo dobra szkoła nauki jazdy!

5,0 rating
16 marca, 2012

Stanowczo polecam tą szkołę nauki jazdy, gdyż kurs odbyty w niej jest na prawdziwie wysokim poziomie.

Tadeusz

najlepszy instruktor nauki jazdy w Pile

5,0 rating
29 lutego, 2012

profesjonalista w KAZDYM CALU!!! Polecam!!! Doskonale prowadzi kurs nauki jazdy

Kasia Jastrowie

zdałam prawo jazdy za pierwszym razem!!!

5,0 rating
22 lutego, 2012

Bardzo miła i profesjonalna nauka!Najlepszy instruktor po tej stronie Wisełki!!!Polecam!

Zośka

zdałem za 1 razem

5,0 rating
12 lutego, 2012

Instruktor I klasa zdałem egzamin za pierwszym razem. Wszystkim polecam – naprawdę bez stresowa atmosfera podczas nauki

Kuba Zartak

odbyłam kurs z instruktorem Marcinem Rajewskim

5,0 rating
21 stycznia, 2012

Jest to naprawdę godny zaufania instruktor. Stanowczo polecam wszystkim którzy szukają profesjonalisty i prawdziwego instruktora nauki jazdy.

Julita Pachyła

Prawko na kat. B zdane !

5,0 rating
21 lutego, 2011

Hej, kurs zrobiony, prawo na b zdane, wszystko ok, polecam naukę jazdy Marcina, pozdro

Michał